Καλώς ορίσατε στο Αρχοντικό της Πέπως, ένα από τα ομορφότερα Boutique Ξενοδοχεία της Ελλάδας, στην καρδιά της Ναυπάκτου.

Εκεί που η Δύση συναντά την Ανατολή, με τα βενετσιάνικα τείχη ν’αγκαλιάζουν το Φετιχέ Τζαμί, εκεί που το παλιό εναλλάσσεται αρμονικά με το σύγχρονο, το Αρχοντικό της Πέπως, με τη ιδιαίτερη αισθητική, του προσφέρει μια μοναδική εμπειρία διαμονής στους λάτρεις του ξεχωριστού.

Η προνομιούχος θέση του στο λιμάνι, σας δίνει τη δυνατότητα να έχετε στα πόδια σας, τα σημαντικότερα αξιοθέατα αλλά και τα πλέον δημοφιλή αξιοθέατα, ταβερνάκια, καφέ και μπαρ της πόλης. Αλλά και η παραλία βρίσκεται μόλις στα 100 μέτρα.

Τα παλιά αρχοντικά της Ναυπάκτου

«Τα πρώτα αρχοντικά σπίτια άρχισαν να χτίζονται το 1850, την εποχή δηλαδή της ναυτικής αίγλης, και συνήθως αποτελούνταν από τρία μέρη, το κατώγι, το ισόγειο και το επάνω πάτωμα, με χονδρούς τοίχους, σιδεριές στα κάτω παράθυρα, βαριές ξύλινες πόρτες με αμπάρες και στέγη από κεραμοσκεπή. Οι αυλές τους είναι στρωμένες με βότσαλα και την άνοιξη σφύζουν από ευωδιές της φύσης, όταν ανθίζουν οι βοκαμβίλιες και το αγιόκλημα…»

Για τους διαμένοντες ισχύει προνομιακή έκπτωση 15% στο «Amaryllis Lounge» (Μεσογειακή Κουζίνα) & 30% στο «Amaryllis Hammam». Παρακαλώ επικοινωνήστε με την reception για περισσότερες λεπτομέρειες.