Η ιστορία της Πέπως

Η ιστορία της Πέπως

Η Πέπω, όπως άρεσε στον πατέρα της να τη φωνάζει, γεννήθηκε στις 21 Νοεμβρίου του 1914. Μεγάλωσε με πειθαρχία και αίσθημα δικαιοσύνης τις τρεις της κόρες, ενώ η μεγάλη της καρδιά χώρεσε και μία ακόμη, την οποία «υιοθέτησε» όταν η οικογένεια του κοριτσιού αντιμετώπισε την ορφάνια και τη φτώχια.

Με το φιλάνθρωπο πνεύμα της ήξερε να φροντίζει με διακριτικότητα αυτούς που είχαν ανάγκη, να κάνει το κουμάντο του σπιτιού με σύνεση και να τηρεί ευλαβικά τις παραδόσεις. Άφησε ουσιαστική κληρονομιά τον δυναμικό χαρακτήρα μιας αρχόντισσας στις κόρες, στις εγγονές της και στις δισέγγονες που τα ονόματά τους χαρακτηρίζουν κάθε ένα από τα επτά δωμάτια του αρχοντικού που κοσμεί την πόλη και τιμά την τουριστική της υποδομή.

Ο χαρακτήρας της, η φινέτσα της και η αδιαπραγμάτευτη φιλοξενία της, στάθηκε αφορμή για την λειτουργία ενός Boutique Hotel εμπνευσμένο από τα δικά της ιδανικά.

Boutique Ξενοδοχείο

Το ξενοδοχείο διαθέτει επτά διαφορετικά δωμάτια, (Ευφροσύνη, Καλλίοπη, Νικολίτσα, Βασιλική, Ιωάννα, Δάφνη & Μαρία) εμπνευσμένα από το χαρακτήρα των συγγενών της Πέπως.

Κεντημένα λευκά είδη, δαντέλες και υφάσματα με λουλούδια σε ανάλαφρα χρώματα, προσδίδουν ένα αίσθημα αρμονίας και χλιδής καθιστώντας το, ιδανική επιλογή διαμονής για τους λάτρεις του ξεχωριστού.

Παρέχονται σύγχρονες ανέσεις όπως internet, Plasma TV, επώνυμα καλλυντικά , στρώματα Cocomat και έπιπλα Κούρτης συνδυασμένα με πινελιές που θα σας ταξιδέψουν σε παλιές ρομαντικές εποχές ξυπνώντας σας αγαπημένες μνήμες. Στα μπάνια, η πολυτέλεια του μαρμάρου Διονύσου και οι σφυρήλατοι νιπτήρες καθώς και η πατίνα στις εσωτερικές πόρτες και στις ντουλάπες με φύλλα αληθινού ασημιού, αντισταθμίζουν τη στενότητα του χώρου που υποχρεωτικά υπάρχει σε ένα νεοκλασσικό σπίτι του 1850 που διαμορφώνεται ως Boutique Hotel.

Μοναδική είναι η αίσθηση της πολυτέλειας στον εσωτερικό διάκοσμο, που δεν φορτώνεται από υπερβολές, αλλά από το elegance της πατίνας και των φύλλων ασημιού, των πολυελαίων, του φυσικού ξύλου, των βυζαντινών πλακόστρωτων δαπέδων, των αυθεντικών πινάκων Τέχνης, των French Country αγγιγμάτων στην διακόσμηση, της πορσελάνης και της χειροποίητης δαντέλας. Συνδυάζει τις σύγχρονες ανέσεις ενός πολυτελέστατου ξενοδοχείου και την ζεστασιά ενός Αρχοντικού.